Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Резултати
Информации за продавачи
LC
прикажи резултати на една страна
Ш-1267b                               Плац за зграда од 964м2 во нас. Рача
€65 000 Површина Соби Кат
960 m2    
Ш-2278                               Плац 400м2 во вилска нас. Елешец 60 е/м2
€22 000 Површина Соби Кат
400 m2    
Ш-1525dp                               Деловен простор
€350 000 Површина Соби Кат
230 m2   приземје  
Ш-2152                               2152
€49 900 Површина Соби Кат
3845 m2    
Ш-2152                               2152
€49 900 Површина Соби Кат
3845 m2    
Ш-313b                               Плац во УЗ 15ти Корпус
€23500 Површина Соби Кат
400 m2    
Ш-0008                               БАРАМЕ ЗА КУПУВАЊЕ - ПЛАЦЕВИ
Површина Соби Кат
0 m2    
Ш-1042                               Плац за деловна намена
€115 000 Површина Соби Кат
2280 m2    
Ш-1661                              
€15 200 Површина Соби Кат
338 m2   1  (  П+1  )
Ш-1653                              
€52 000 Површина Соби Кат
650 m2    
« претходна 1 2 следна »

“До трговска размена не би дошло, ако од неа учесниците не ...
Повеќе

Информации за купувачи

" Ако не можеш да кажеш ништо добро, немој ни да преговараш& ...
Повеќе

Прашања и Одговори

Често поставувани прашања и одговори. ...
Повеќе

Партнери

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus