Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Резултати
Информации за продавачи
LC
прикажи резултати на една страна
Ш-1525                               Деловни простори од 800 - 1050 е/м2
€800 Површина Соби Кат
0 m2   приземје  
Ш-0007                               БАРАМЕ ЗА КУПУВАЊЕ - ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ
Површина Соби Кат
0 m2    
Ш-1810                               Деловен простор во Центар
€288 000 Површина Соби Кат
96 m2 1 приземје  
Ш-196                              
€99 000 Површина Соби Кат
69 m2   приземје  
Ш-1003dp                              
Површина Соби Кат
219 m2   приземје  

“До трговска размена не би дошло, ако од неа учесниците не ...
Повеќе

Информации за купувачи

" Ако не можеш да кажеш ништо добро, немој ни да преговараш& ...
Повеќе

Прашања и Одговори

Често поставувани прашања и одговори. ...
Повеќе

Партнери

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus