Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Резултати
Информации за продавачи
LC
прикажи резултати на една страна
Ш-2400                               Ексклузивно: 1/3 дел од куќа на Кеј Македнија
Површина Соби Кат
0 m2   приземје  
Ш-1250                               Куќа со 2 влеза во Рача
€120 000 Површина Соби Кат
456 m2 8 3  
Ш-1971                               Вила со прекрасен поглед на езеро
€260 000 Површина Соби Кат
250 m2 6  
Ш-0006                               БАРАМЕ ЗА КУПУВАЊЕ - КУЌИ
Површина Соби Кат
0 m2    
Ш-246                              
€80 000 Површина Соби Кат
270 m2    
Ш-1155                               Куќа на атрактивна локација
€79 000 Површина Соби Кат
150 m2    
Ш-1644                              
€85 000 Површина Соби Кат
135 m2    
Ш-1684                              
€220 000 Површина Соби Кат
235 m2    
Ш-1577                              
€120 000 Површина Соби Кат
160 m2   1  (  П+1  )
Ш-1481                              
€110 000 Површина Соби Кат
140 m2   2  (  П+1  )
« претходна 1 2 следна »

“До трговска размена не би дошло, ако од неа учесниците не ...
Повеќе

Информации за купувачи

" Ако не можеш да кажеш ништо добро, немој ни да преговараш& ...
Повеќе

Прашања и Одговори

Често поставувани прашања и одговори. ...
Повеќе

Партнери

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus