Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Резултати
Информации за продавачи
LC
прикажи резултати на една страна
Ш-1548                               Наместен стан во Далјан на југо-исток
€22 000 Површина Соби Кат
29 m2 1 1  
Ш-2291                               Стан во Охридати на приземје, наместен
€39 000 Површина Соби Кат
44 m2 2 приземје  
Ш-2293                               Стан 42м2 на приземје во реон х.Дончо
€32 800 Површина Соби Кат
42 m2 2 приземје  
Ш-2276                               Стан во Б. Извори на приземје
€46 900 Површина Соби Кат
67 m2 2 приземје  
Ш-835b                               Убав стан со 2 спални во Б. Извори
€47 000 Површина Соби Кат
60 m2 4 2  
Ш-2289                               Стан во строг Центар, 68м2 + гаража
€54 900 Површина Соби Кат
68 m2 3 1  
Ш-2101                               Јужен стан 39м2, 29.500 eвра
€29 500 Површина Соби Кат
39 m2 2 2  
Ш-2262                               Наместен стан 48м2 близу н. Рача
€36 000 Површина Соби Кат
48 m2 2 2  
Ш-2286                               Нов стан 45м2 со паркинг во Г. В. Мала
€38 250 Површина Соби Кат
45 m2 2  
Ш-2282                               2 споени јужни станови 113м2 со гаражи Б.Извори
€79 100 Површина Соби Кат
113 m2   5  
« претходна 1 2 3 4 5 6 7 следна »

“До трговска размена не би дошло, ако од неа учесниците не ...
Повеќе

Информации за купувачи

" Ако не можеш да кажеш ништо добро, немој ни да преговараш& ...
Повеќе

Прашања и Одговори

Често поставувани прашања и одговори. ...
Повеќе

Партнери

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus