Контакт
Информации за продавачи
LC
Агенција за недвижности "МОЖНОСТИ" Охрид

ул. “Димитар Влахов” 14 Охрид
email: contact@moznostiohrid.mk
www.moznostiohrid.mk
тел: 046/260-753
факс: 046/230-753
моб: 070 352 120

Венко Наумоски
директор
дипломиран правник / брокер менаџер


(полињата со црвена ѕвезда се задолжителни)
.
* Име Презиме: 
* Тел: 
* Град: 
     Е-маил: 
* Наслов: 
* Порака: 
 
 

 

“До трговска размена не би дошло, ако од неа учесниците не ...
Повеќе

Информации за купувачи

" Ако не можеш да кажеш ништо добро, немој ни да преговараш& ...
Повеќе

Прашања и Одговори

Често поставувани прашања и одговори. ...
Повеќе

Партнери

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus