Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-313b
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
23500 €
Плац во УЗ 15ти Корпус
 
Област 15-ти Корпус
Површина 400 m2

ОПИС
Плацот е во урбанизиран дел со решена инфраструктура: асфалтен пат до плацот, струја и вода.
Може да се гради единечна куќа П+1+Пк.
За цената може да се разговара.
 
Додатни информации
За дополн. слики и информации контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus