Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2420
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
Станови во градба 680 е/м2
 
Област Б.Туристичка-Лескајца
Површина 0 m2
Лифт да

ОПИС
Се нудат станови со поволни цени во нова зграда во градба, која ќе биде вселива во декември 2019 година во реон Булевар Туристичка (Лескајца) зграда на мирна локација, со термофасада, лифт, паркинг.

Од гарсоњери има слободни уште 2 со површина 34м2 на страна Исток.
Слободни и 40м2, 49м2, 51м2 и 56м2, а трособни и четирисобни по нарачка.

Цени: има станови со 680е/м2 + 3% данок, и станови со 700 е/м2 со платен данок, со фазно плаќање: 40% со Преддоговор, 30% со затворена карабина и 30% со клуч на рака.
За поголеми квадратури и поголем износ на плаќање може и одреден попуст.

 
Додатни информации
За добивање подетални информции за техничките аспекти на градба, урбанистичко правна документација, слики и мапи пратете Ваш меил, а за увид закажете термин на телефон 070/352-120.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus