Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2412
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
40 000 €
Стан 71м2 кај х. Фламинго
 
Област Б.Туристичка-Лескајца
Површина 71 m2
Кат 1
Лифт не
Соби 4

ОПИС
Поволна понуда на трособен стан со 2 спални близу хотел Фламенго на 1 кат, на западна страна, во мала зграда со паркинг.
Распоредот е функционален: претсобје, дневна соба со излез на голема тераса, кујна соба со влез од претсобје и со шибер врата спрема дневната соба, мало претсобје, купатило, спална соба, детска спална.
Карактеристики: станот е максимално осветлен со природна светлина, кујната е со прозор, а подот со плочки, има оџак, подот во останатите соби е со паркет, има дрвени прозори со две стакла, долго години некористен, му треба само варосување.

Површината е 64м2 стан и 7м2 тераси.
Пријавената цена е 40.000 евра. За цената може да се разговара. Може и плаќање со кредит со обезбедување за кредитот –хипотека врз овој стан.

За трошоците: Агенција – продавач, Данок и пренос – купувач.

*Агенцијата има ексклузивно право за продажбата и е согласна за соработка со други агенции што имаат заинтересирани купувачи.
 
Додатни информации
За дополнителни информации, внатрешни и надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus