Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2410
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
84900 €
Stan 73m2 vo Centar na kej Makedonija
 
Област Центар
Површина 73 m2
Кат 1
Лифт да

ОПИС
Кат - 1.
Атрактивна понуда на стан во Центар на ул. Кеј Македонија во зграда во непосредна близина на езерото, со влез од страната на кејот, кат 1, јужна страна, со поглед на езеро.

Распоред: Претсобје, дневна соба со кујна и голема тераса, детска спална, мало претсобје, купатило, спална соба.

Карактеристики: блиндирана влезна врата, внатрешни врати од медијапан, прозори и балконска врата ПВЦ термопан, под паркет, квалитетни плочки и санитарија во купатило,

Првата објавена цена 88.000 евра сега е намалена на 84.900 евра за наместен стан со можност за преговарање. Ако купувачот не го сака намештајот и уредите во станот истите ќе бидат повлечени.

Правен пренос и примопредавање во владение може одма.

Продавачот е согласен и за плаќање со кредит со обезбедување за кредитот – хипотека врз овој стан.
 
Додатни информации
За дополн. информации, внатрешни и надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus