Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2408
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
38 850 €
Нов стан 37м2 во Центар
 
Област Центар
Површина 37 m2
Кат 3
Лифт да

ОПИС
Станот е во зграда во завршна фаза на градба во Центар на 3 кат со П= 37м2 ( 34м2 стан + 3м2 балкон).
Зградата е квалитетна изработка, со лифт, демит фасада за топлотна и звучна изолација, скали од гранит, ходници мермер, паркинг.
Карактеристики: безбедносна врата, ПВЦ прозори Саламандер, под ламинат.
Распоредот е отворен тип ( со можност за преградување на спална)
Во купатило покрај стандардните елементи ќе биде поставена и туш кабина.
Пријавена цена 38.850 евра.
За цената и начин на плаќање може да се разговара.
 
Додатни информации
За дополнителни информации, внатрешни и надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus