Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2404
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
41 000 €
Стан близу Центар 40м2
 
Област Центар
Површина 40 m2
Кат 1
Лифт не
Соби 2
Бањи 1

ОПИС
Станот се наоѓа во близина на Центарот во УЗ 7-ми Ноември во зграда понова градба.
Функционален распоред: претсобје, купатило, дневна соба, спална соба и голема тераса на која се излегува од двете простории.
Карактеристики: зидови со термоизолација, двојни ролетни ( внатрешни и надворешни) паркет, ПВЦ термопан прозори, во убава одржана состојба.
Се нуди празен со пријавена цена 41.000 евра.За цената може да се разговара.
По договор може и купување на инвентар но тоа не е услов за купопродажбата.
Со убава местоположба која овозможува приватност ( не гледа зграда во зграда), ниска катност, источна страна.
Правен пренос и примопредавање во владение може одма.
Може и плаќање со кредит со воспоставување обезбедување за кредитот –хипотека врз овој стан.
 
Додатни информации
За увид во станот контактирајте не' на телефон, а за добивање подетални податоци со слики од зграда со позициониран стан и мапа за точна локација пратете меил преку прозорот за дијалог на нашата веб страна.1

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus