Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2402
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
46 000 €
Стан во Б.Извори со подрум
 
Област Билјанини извори
Површина 67 m2
Кат 3
Соби 4
Подруми 1

ОПИС
Се продава стан со површина од 67м2 и подрум 5м2, во УЗ Биљанини извори во населена зграда со паркинг.
Распоред: ходник, купатило, спална, дневна, тераса, кујна и трпезарија. Има излез за тераса и од дневна и од трпезарија.

Карактеристики: под ламинат, нова безбедносна влезна врата, прозори дрвени со 2 стакла, оџаци 2 во кујна и во дневна.

Пријавена цена 46.000 евра со можност да се преговара за цената.
Може и со кредит со воспоставување обезбедување – хипотека врз овој стан.

За трошоците: Агенција – продавач, данок и пренос – купувач.
 
Додатни информации
Договорете на телефон термин за презентација, а за добивање подетални информации, слики од зграда и позиционирана мапа за точна локација контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus