Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2400
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
Ексклузивно: 1/3 дел од куќа на Кеј Македнија
 
Област Охридати
Површина 0 m2
Кат приземје

ОПИС
Атрактивна понуда на сосопственички дел 1/3 идеален дел од куќа на Кеј Македнонија бр. 107, прва линија до езеро (до х. Милениум).
Површина: зпз 93м2 и дм 61м2.Катастарската парцела заедно со други парцели учествува во маркица за градба на идна поголема зграда на 4 ката.

Инвеститорот со купувањето се стекнува со потенцијална можност за првенствено право на купување и на другите 2 сосопственички делови во иднина или потенцијална можност за заедничка градба во договор со другите 2-ца сосопственици, секој со по 1/3 идеален дел.
Купувачот се стекнува и со соодветно право заедно со другите сосопственици за докуп на државно земјиште до дворното место на куќата.
Се става до знаење на потенцијалните инвеститори нивните понуди да ги доставуваат по меил до агенција Можности како носител на ексклузивно право да посредува во продажбата.

За цена и начин на плаќање - По договор.

*Агенцијата е согласна за соработка со други агенции за недвижности што имаат заинтересирани купувачи .
 
Додатни информации
Договорете на телефон термин за увид, а за добивање подетални информации контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus