Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2389
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
58000 €
Новонаместен стан во Б. Извори
 
Област Билјанини извори
Површина 70 m2
Кат 5
Лифт да
Соби 2

ОПИС
Убаво наместен стан во УЗ Биљанини извори во зграда со паркинг, понова градба на 5 кат (со лифт).

Распоред: pретсобје, спална соба, купатило, дневна соба - отворен концепт со кујна и трпезариски дел и голема тераса.
Карактеристики: глетовани зидови,дизајниран паркет, ПВЦ прозори, безбедносна врата, надворешни и внатрешни ролетни, квалитетен мебел и електрично уреди во нова состојба некористени.

Пријавена цена 58.000 евра за комплет наместен стан.
За цената може да се преговара.

За трошоците: агенција – продавач, данок на промет и трошоци за пренос –купувач.
Правен пренос и примопредавање може одма. Може и со кредит со хипотека врз овој стан.
 
Додатни информации
За увид контактирајте не' на телефон, а за добивање подетални податоци, фотографии и сл. пишете ни меил или контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна).

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus