Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2385
Кажи на пријател   Контакт форма  
Станови
 
52000 €
Наместен 73м2 стан близу Гимназија
 
Област Булевар Туристичка
Површина 73 m2
Кат 3
Лифт не
Соби 4
Подруми 1

ОПИС
Убава понуда на стан со 2 спални во распоред, во зграда во близина на Гимназија, на 3 кат, со југозападна ориентација.
Посебно одговара за баратели за постојано живеење. Во близина на граденки,училишта, големи трговски маркети.
По Имотен лист со вкупна површина 73м2 ( 68м2 стан +5м2 подрум) а согласно геодетски Елаборат е фактички поголем за 2м2.
Распоред: секоја просторија има посебен влез од претсобјето; купатило, спална, детска спална, кујна (има и влез со шибер врата кон дневна) , дневна соба, долга тераса со позиција и пред дневната соба и пред двете спални.
Карактеристики: реновирани ѕидови и инсталации, ПВЦ прозори во кујна и дневна, реновирано купатило, под паркет, вградени плакари во претсобје, блиндир врата.

Некои позитивни аспекти на понудата:
- упишано право на сопственост и на соодветен идеален дел на големо дворното место,
- овозможува приватност и убав поглед ( не е зграда до зграда)
Пријавена цена е 52000 евра за НАМЕСТЕН стан.
За цената може да се преговара.
ГРАТИС настрешница за паркирање на 2 коли.
За трошоците: Агенција – продавач, Данок 3% и трошоци за пренос – купувач
Може и со кредит со хипотека врз овој стан.
Договорете на телефон термин за презентација а за добивање подетални податоци пратете меил.
 
Додатни информации
За дополн. информации, внатрешни и надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus