Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2278
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
22 000 €
Плац 400м2 во вилска нас. Елешец 60 е/м2
 
Област Н. Елешец - Елшани
Површина 400 m2

ОПИС
Понуда на неизградено градежно земјиште во вилска населба Елешец, во непосредна близина на езерото (на околу 150м воздушна линија) во опкружување со куќи и викендици, со донесена струја на плацот.
Состојба со урбанизација: по претходниот ДУП со маркица за градба 6,5м висина и 360м2 бруто станбена површина за градба (се работи нов ДУП т.е. стариот не е повеќе во сила) и може да се бара да се нацрта 1 или 2 маркици согласно интересот на купувачот за градба на куќа или за поставување 1 или 2 хот-хот монтажни куќи или брвнари.

07.09.2016 - Цената е намалена од претходната 24.000 евра. За цената може да се преговара.
 
Додатни информации
За дополнителни информации, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

Презентација на понудата (преку слики, скици и документи) вршиме на следните начини: електронска понуда на барање на интересентот, видео презентација во Агенцијата и увид на местото.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus