Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-2152
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
49 900 €
2152
 
Област Косел - Вапила
Површина 3845 m2

ОПИС
Реон: Косел
Плацот од исток граничи до магистралниот пат Охрид-Битола а од запад со локален асвалтен пат поврзан на одделеченост од 300 м. со магистралниот пат. Самиот плац не е урбанизиран, но со својата местоположба во околина со урбанизирани објекти: хала од ф-ка ЕМО и индивидуални куќи, има сигурна урбанистичка перспектива која би се реализирала со поднесување соодветно барање за урбанизација.
Предност има продажба на целиот плац, а доколку се продава во делови можноста за делба би била доколку има во исто време 2 или 3 ца купувачи за купување по 1/2 или 1/3 со обезбеден пристапен пат за секој дел и направени приклучоци за канализација. Вода и струја до плацот.
За цената и начин на плаќање може да се преговара.
 
Додатни информации
За дополнителни информации контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus