Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1810
Кажи на пријател   Контакт форма  
Дел. простори
 
288 000 €
Деловен простор во Центар
 
Област Центар
Површина 96 m2
Кат приземје
Лифт не
Соби 1

ОПИС
Деловен простор на приземје во понова зграда, погоден за трговска намена или услуги.
За цената може да се разговара.
 
Додатни информации
Фотографии на индивидуално барање.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus