Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1684
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
220 000 €
Област Д. Груев - Х. Узунов
Површина 235 m2
Бањи 2
Гаражи 1

ОПИС
Куќата има и дворно место 170м2.
Во наведената цена остануваат одредени вградени инвестиции во куќата.
За цената може да се разговара.
 
Додатни информации
За дополн. информации, надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus