Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1661
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
15 200 €
Област 15-ти Корпус
Површина 338 m2
Кат 1  (П+1)

ОПИС
Урбанизиран плац со маркица за изградба на Куќа П+1, со асфалтен пат до самиот плац.
 
Додатни информации
За дополн. информации, надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus