Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1656b
Кажи на пријател   Контакт форма  
Земјиште
 
72 000 €
Област Љубаништа - Св. Наум
Површина 2880 m2

ОПИС
Се работи за неурбанизирано земјоделско земјиште, со овошен насад, до патот што до автокампот Љубаништа, на околу 200м до езерото.
Почетната цена е 25 евр/м2 и за истата може да се преговара.
 
Додатни информации
За дополн. информации, контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus