Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1653
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
52 000 €
Област Пештани - Трпејца
Површина 650 m2

ОПИС
Неурбанизиран плац во КО Пештани, во опкружувањето на Музејот на вода, до главниот пат за Св. Наум, со непречен поглед на езеро.
За цена и начин на плаќање може да се разговара.
 
Додатни информации
За дополн. информации, надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus