Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1644
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
85 000 €
Област Гоце Делчев - Бараки
Површина 135 m2
Лифт не
Бањи 2
Подруми 1

ОПИС
Дворно место 55м2. Покрај наведената површина по Имотен Лист, има дополнително изградена површина во Подрум и Приземје во евидентен лист. Куќата е со убав поглед на градот и езерото.
 
Додатни информации
За дополн. информации, надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus