Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1577
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
120 000 €
Област Горна влашка маала
Површина 160 m2
Кат 1  (П+1)

ОПИС
Површина на КП е 230м2.
Можност за нова градба со висина од 13,5м2 (По+П+2+Пк).
За цената може да се преговара.
Може и замена трособен стан со доплата.
 
Додатни информации
За дополн. информации, внатрешни и надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus