Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1525dp
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
350 000 €
Деловен простор
 
Област Охрид
Површина 230 m2
Кат приземје

ОПИС
Деловен простор во атрактивно опкружување, во близина на Кејот на езеро, со можност за користење на големо дворно место.
Одговара за повеќе бизнис намени.
Просторот им можност за делба.
Предност имаат купувачи на целиот деловен простот.
За цената може да се преговара.
 
Додатни информации
За дополн. информации, скица со распоред и димензии, внатрешни и надворешни фотографии со позициониран дел. простор и позиционирана мапа, контактирајте не'

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus