Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1525
Кажи на пријател   Контакт форма  
Дел. простори
 
800 €
Деловни простори од 800 - 1050 е/м2
 
Област Охрид
Површина 0 m2
Кат приземје

ОПИС
Агенцијата нуди на продажба деловни простори со значително намалени цени на неколку локации:
1. Центар: 96м2, Ц= 800е/м2
2. Б.Туристичка-Лескајца: 235м2, Ц= 800е/м2.
3. Охридати: 230м2, Ц= 1050е/м2.

За т. 2 и 3 Може и на делови - купување на помал дел од наведените површини.
Цените не се фиксни и за истите може да се преговара.
Договорете на телефон термин за презентација.
 
Додатни информации
За добивање подетални податоци, скици, слики и позиционирани мапи контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus