Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1481
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
110 000 €
Област Пештани - Трпејца
Површина 140 m2
Кат 2  (П+1)
Бањи 2

ОПИС
Куќата се наоѓа во Трпејца.
Двор 270м2.
За цената може да се преговара.
 
Додатни информации
За дополн. информации, внатрешни, надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus