Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1250
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
120 000 €
Куќа со 2 влеза во Рача
 
Област Рача - Св. Стефан
Површина 456 m2
Кат 3
Соби 8
Бањи 2
Подруми 1

ОПИС
Куќата е По+П+1+ПК со 2 влеза т.е 2 куќи лепенки една со друга, со вкупна површина 456м2.
Има прекрасен поглед на езеро од сите катови, соби и балкони.
Цврста грдба со бетонски плочи, нефинализирана (ѕидовите се финирани, но подовите, ходниците и скалите се само бетонирани). Прозорите се дрвени.
Распоред:
- Призмеје: пресобје, купатило, дневна соба со кујна и мала спална.
- Кат: 4 спални и купатило.
- Поткровје: претсобје и 2 соби.

Пријавената цена е 120.000 евра. За цената може да се разговара.
 
Додатни информации
За дополнителни информации, фотографии, скици од елаборат и позиционирана мапа, контактирајте не' преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus