Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1155
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
79 000 €
Куќа на атрактивна локација
 
Област Стар град
Површина 150 m2

ОПИС
Куќата е на многу атрактивна локација во Стар Град (Варош) многу блиску до езерото, погодна за реновирање со запазување на староградската архитектура во препознатлив стил на Охридска куќа.
Катност П+2 со вкупна површина 150м2 со сопствено дворно место за паркинг.
Поглед на езеро од вториот кат.

За цената може да се разговара.
 
Додатни информации
За дополнителни информации, внатрешни и надворешни слики, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus