Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1042
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
115 000 €
Плац за деловна намена
 
Област Андон Дуков - Чекоштина
Површина 2280 m2

ОПИС
Плацот е урбанизиран за објект за деловна намена.
Плацот е паралелно поставен со магистралниот пат Охрид-Скопје, во близина на почетокот на влезот во градот.
 
Додатни информации
За дополн. информации, слики и позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus