Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-1003dp
Кажи на пријател   Контакт форма  
Дел. простори
 
Област Б.Туристичка-Лескајца
Површина 219 m2
Кат приземје
Лифт не

ОПИС
Цена по договор.
 
Додатни информации
За дополн. информации, надворешни слики или позиционирана мапа, контактирајте не преку Контакт Форма (од левата страна) или преку страницата КОНТАКТ.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus