Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-0008
Кажи на пријател   Контакт форма  
Плацови
 
БАРАМЕ ЗА КУПУВАЊЕ - ПЛАЦЕВИ
 
Површина 0 m2

ОПИС
За познати купувачи бараме:
- Плац за мал хотел близу езеро со маркица за градба.
- Плац за стопанска намена на магистрален пат.
- Урбан. плац 1000м2 за индивидуална куќа со поглед езеро од Охрид до Љубаништа.
- Урбан. плац за единечна куќаво нас. Р.Новичиќ, 15-ти Корпус и Железничка.
- Плац или куќа во с. Трпејца со сопствена плажа.
 
Додатни информации
Продавачите кои имаат соодветна недвижност можат да пратат електронска понуда преку е-маил или преку полето "Ваша понуда".

Ви благодариме.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus