Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-0007
Кажи на пријател   Контакт форма  
Дел. простори
 
БАРАМЕ ЗА КУПУВАЊЕ - ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ
 
Површина 0 m2

ОПИС
За познати купувачи бараме:
- Атрактивен Деловен простор од 70-100м2 Централно подрачје.
- Деловен простор над 100м2 близу Центар на главните улици.
 
Додатни информации
Продавачите кои имаат соодветна недвижност можат да пратат електронска понуда преку е-маил или преку полето "Ваша понуда".

Ви благодариме.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus