Област Категорија
 
€ Цена Квадратни метри Соби
     до       
 
Кат
     до     
 


Шифра-0006
Кажи на пријател   Контакт форма  
Куќи
 
БАРАМЕ ЗА КУПУВАЊЕ - КУЌИ
 
Површина 0 m2

ОПИС
За познати купувачи бараме:
- Куќа близу езеро и со убав поглед.
- Куќа со можност за деловна намена во централно подрачје до улица.
- Куќа Стар град цврста градба со убав поглед од 100-150.000 евра.
- Куќа мала на приземје во селата што се близу градот.
- Куќа во н.Радојца Новичиќ со поголем двор, цврста градба.

 
Додатни информации
Продавачите кои имаат соодветна недвижност можат да пратат електронска понуда преку е-маил или преку полето "Ваша понуда".

Ви благодариме.

 

© 2009 Можности Охрид - Агенција за недвижности.
Сите права задржани.
developed by Asidus